Forbyd bevægelsen bag Ungdomshuset
Ungdomshuset · Hvis de autonome fortsætter deres voldelige kurs, når politiet rydder Jagtvej 69, må vi forbyde den autonome bevægelse. Vi kan under ingen omstændigheder acceptere vold

Teoretisk føler de autonome fra Ungdomshuset, at de står for alt det gode i verden: De er anti-racistiske, hjælpsomme over for de fattige og udstødte i verden. De vil alt det gode.
I praksis står de imidlertid for det modsatte, nemlig: vold, vold og atter vold. Og selvcentreret egoisme. De lever i deres egen verden. Præcis som Faderhuset gør det. I forrige århundrede.
Deres appeller til Faderhuset har kun bestået af vold og hærværk: Raséren mod Faderhusets lokaler i Rødovre og på Lolland og sidst overgrebet på deres hjemmeside.
Endvidere hærværk mod danske ambassader af sympatiserende autonome fra andre lande, samt ikke mindst deres huséren i Københavns gader.
Her tages ikke meget hensyn til almindelige mennesker.

Ikke have et nyt hus

Sikke en energi – men destruktiv.
De lever helt i deres egen verden. Alt er sort eller hvidt. Ingen forståelse for andres meninger. Som i et diktatur. Vi har ret. De andre er idioter.
Vold i et velordnet samfund som det danske kan ikke accepteres.
Hvis volden fortsætter ved politiets rømning af Ungdomshuset på Jagtvej, er man efterhånden derhenne, hvor grupper eller bevægelser af denne type må forbydes på lige fod med andre, der dyrker vold og terror i modstrid med vores retssystem.
De skal i hvert fald ikke belønnes med et nyt hus, hvis ikke de afstår fra deres nuværende voldspolitik.
Det ville i øvrigt være rart, om fonden, der støtter Ungdomshuset, står åbent frem og fortæller, hvem de er, og hvem der indskyder penge i foretagendet. Støtter man en god sag, skulle der ikke være nogen grund til at være fordækt.

via Listen To News