Fiorentina tager point ude mod topholdet Napoli
Napoli missede søndag muligheden for at erobre førstepladsen i Serie A. Foto: Alberto Pizzoli/AFP
Napoli missede søndag chancen for at erobre førstepladsen i Serie A, da holdet spillede 0-0 mod Fiorentina.

Napoli led i begyndelsen af december sæsonens første nederlag i Serie A.

Søndag fulgte holdet så op på den præstation med 0-0 hjemme mod Fiorentina.

Heldigvis for Napoli spillede de to øvrige tophold i Serie A, Juventus og Inter, uafgjort lørdag aften. Stillingen er derfor status quo i toppen af den bedste italienske række.

Det var ellers Napoli, der sad på spillet og havde flest chancer i kampen, men Fiorentina slap fra opgøret med en nullert.

Det uafgjorte resultat betyder, at Napoli efter 16 kampe har høstet 39 point, hvilket rækker til en andenplads.

På førstepladsen ligger ubesejrede Inter med 40 point, mens de forsvarende mestre fra Juventus har 38 point på tredjepladsen.

Serie A's fjerdeplads indtages af Roma. Romerne spillede tidligere søndag mod Chievo, men heller ikke her faldt der en scoring.

Jens Stryger Larsen spillede hele kampen for Udinese, der slog Benevento 2-0 på hjemmebane. Antonio Barak og Kevin Lasagna stod for Udineses scoringer. Holdet ligger på 13.-pladsen i Serie A.

AC Milan fik første sejr med Gennaro Gattuso ved roret, da holdet slog Bologna 2-1 hjemme på San Siro.

Det var Gattusos tredje kamp som Milan-træner, og Giacomo Bonaventura stod for begge Milan-scoringer. Den sidste og afgørende faldt et kvarter før tid.

Sejren sender Milan op som nummer syv i Serie A, og klubben kan nu drømme om de europæiske pladser, da der kun er tre point op til nummer seks, Sampdoria.

/ritzau/