Filmstjerne kylede fans mobiler ud
Bill Murray undskylder nu sit raserianfald. Foto: Greg Allen/GREG ALLEN/INVISION/AP
Skuespilleren Bill Murray blev så rasende over at blive fotograferet på en restaurant, at han kylede mobilerne ud fra flere etagers højde.

Bill Murray er kendt for at mestre alle slags følelser som skuespiller, men privat har den Oscar-nominerede "Lost in Translation"-stjerne det med at miste besindelsen.

Torsdag den 11. januar nød den populære skuespiller således en middag på en fin restaurant i Los Angeles, da stearinlysenes skær pludselig blev forpurret af blitzlysenes.

Det gjorde filmstjernen så arrig, at han vristede mobilerne ud af hånden på de tre fans, der ville forevige et foto af deres idol, hvorefter han kylede telefonerne ud fra en tagterrasse.

Palaveren fik flere til at kontakte politiet, som bekræftede hændelsen med Hollywood-stjernen.

- Hr. Murray var ikke til stede, da vi ankom til stedet, men vi blev kontaktet af en af hans repræsentanter den efterfølgende morgen, skriver Paul Tomasi fra politimyndighederne i en mail til The Hollywood Reporter.

- Ingen af de forurettede ønsker at lægge sag an - de vil bare gerne have deres telefoner erstattet, tilføjer han.

Nu har skuespilleren så beklaget sit raserianfald og vil naturligvis erstatte de mobiler, hans smadrede, da han tyrede dem ud fra flere etagers højde, meddeler politiet.

- Hr. Murray erkender at have været til stede og er villig til at betale for de skadede genstande, siger Paul Tomasi.

- Dette er blevet håndteret som en civil sag mellem Hr. Murray og ofrene, lyder det videre.

Bill Murray er aktuel i kultklassikeren "Ghostbusters", når den får amerikansk biografpremiere 15. juli.

/ritzau/FOKUS