FCN-topscorer truet på livet to gange i ferien

Bruninho er blevet bortført og truet på livet med en pistol under besøg i Brasilien, oplyser han på Facebook.
FC Nordsjællands brasilianske topscorer, Bruninho, er to gange blevet overfaldet under julebesøg i hjemlandet. Her fejrer han en scoring på Farum Park mod AaB.
FC Nordsjællands brasilianske topscorer, Bruninho, er to gange blevet overfaldet under julebesøg i hjemlandet. Her fejrer han en scoring på Farum Park mod AaB. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

FC Nordsjællands topscorer, Bruninho, ånder lettet op efter en voldsom ferie i Brasilien.

I Alka Superligaens vinterpause er Bruninho rejst til sit hjemland Brasilien, hvor han har oplevet ikke mindre end to overfald, hvor både han og hans familie er blevet truet på livet.

Det oplyser han selv på Facebook, hvor han også takker for de beskeder, bekendte har sendt ham.

På Facebook beskriver han forløbene for de to overfald, hvor det første skete 15. december i Brasilien.

- En mand trængte ind i min bil, pegede en pistol mod mit hoved, slog mig, men ikke alvorligt. Han tog min bil, men jeg fandt den senere. Han tog også mine sko og min pung, skriver Bruninho.

Det skulle vise sig ikke at blive sidste gang, Bruninho blev truet med en pistol i løbet af sin ferie. 26. december oplevede han et nyt overfald:

- Jeg var på vej hjem fra hospitalet med min søn og min ekskone. Jeg stoppede for at købe medicin, da en bevæbnet mand tvang mig til at køre i ti minutter.

- Han pegede pistolen mod os tre. Forestil dig det! Imod et barn på otte måneder! Senere lod han os gå og tog bilen. Han tog også mine penge og min mobiltelefon, skriver Bruninho.

På Facebook udtrykker Bruninho også frustration over, at der ikke er midler til at bekæmpe kriminaliteten i hans hjemland.

Han nævner blandt andet, at der ikke var noget vand på den politistation, hvor han indgav anmeldelserne af overfaldene.

Bruninho har været FCN's topscorer med ni mål i sæsonen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.