FCK-anfører: Der fløj et jernrør hen over mig
Thomas Delaney kan prise sig lykkelig for, at en Brøndby-fans ikke ramte ham med et jernrør efter pokalkampen.
Thomas Delaney scorede for FCK syv minutter før slutfløjt i 1-1-kampen mod Brøndby. Bagefter gik flere Brøndby-fans amok bag det ene mål.
Thomas Delaney scorede for FCK syv minutter før slutfløjt i 1-1-kampen mod Brøndby. Bagefter gik flere Brøndby-fans amok bag det ene mål. Foto: Jens Dresling/Polfoto

FC København-anfører Thomas Delaney var tæt på at komme galt af sted, da Brøndby-fans optrådte aggressivt efter onsdagens pokalsemifinale i Parken.

En større gruppe Brøndby-fans brød ud af deres indhegning bag det ene mål og kastede forskellige genstande ned mod FCK-spillerne.

- Jeg gik lige under et jernrør. Jeg slap. De rammer ikke så godt, siger Delaney, der skyndte sig ind gennem tunnelen ind mod omklædningsrummet.

- Jeg så ikke alt, hvad der skete, da jeg løb hurtigt ind. Det er ærgerligt, at sådan noget sker, og det tror jeg også, at Brøndby-spillerne synes.

Spørgsmål: Tænkte du ikke, at det kunne være gået galt med et flyvende jernrør?

- Jo, det kunne det vel, men det gjorde det ikke, siger Delaney.

Midtbanespilleren sørgede med en scoring syv minutter før slutfløjt for, at FCK med 1-1 trods alt har et nogenlunde udgangspunkt før returopgøret i Brøndby om to uger.

- Jeg tror på, at vi kan gå videre. Kampen lever, og det er det vigtigste.

- Målet var vigtigt for os. Brøndby Stadion er et svært sted at spille, og de sidste mange gange har banen ikke lagt op til fodbold, så hvis de kunne forsvare den hjem, ville det blive sværere, siger Delaney.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.