Falsk patruljevogn konfiskeret: Politiet ved, hvem ejeren er
Fredag fandt politiet den falske politibil - men de mangler stadig at finde 46-årig mand fra lokalområdet. Foto: Ida Marie Odgaard / Ritzau Scanpix (arkivfoto)
En 46-årige mand har med hjælp fra den falske politibil haft held til at stoppe tilfældige bilister, som han har skældt ud. Nu venter der den lokale mand mere end blot en skideballe, hvis de ægte betjente formår at anholde ham.

Politiet har fredag eftermiddag konfiskeret en falsk patruljevogn, som de seneste dage har været flittigt brugt af en lokal mand i Esbjerg-Ribe-området.

TV Syd skriver, at den uægte politibil blev set ved halv tre-tiden om eftermiddagen, hvor den var parkeret på Ingemanns Allé i Esbjerg.

Nu mangler politiet at anholde den mand, der har kørt rundt i bilen med de blå blink, som han har sat på taget af køretøjet, hvilket har fået andre bilister til at tro, at der var tale om en ægte politimand.

Det drejer sig om en 46-årig mand fra lokalområdet - han har i løbet af den seneste tid kørt rundt og stoppet adskillige medtrafikanter. Den falske betjent har blandt andet stoppet folk på motorvejen, og nu efterlyses han er den lokale - og ægte - ordensmagt.

JydskeVestkysten skriver, at manden har kørt rundt i en sort VW Polo på falske nummerplader i store dele af Syd- og Sønderjylland. Den 46-årige mand har stoppet og skældt tilfældige bilister ud, men nu venter der nok mere en bare en skideballe, hvis politiet har held til at finde og anholde manden.