Ritzau
Opdateret kl. 21:12
Der bliver serveret mad for flere end 300 gæster, når kronprins Frederiks 50-års-fødselsdag lørdag aften fejres i Riddersalen på Christianborg.
Det danske forår har sat sit tydelige præg på menuen, og så er der produceret en særlig vin til anledningen: "S.A.R. Le Prince Heritier Frederiks 50 Ans - 26.05.2018."
Se hele menuen her:
* Aspargesflan.
* Vild brøndkarse og fjordrejer.
* Ryg af dansk sommerbuk.
* Spidskål, nye danske kartofler og morkelsauce.
* Roqueforttærte.
* Rabarber- og citronmousse.
Vin:
* "La Cigaralle du Prince 2014", Cahors.
* "S.A.R. Le Prince Heritier Frederiks 50 Ans - 26.05.2018", Cahors.
* Moët et Chandon, Cuvée M&H Special.
Den Kongelige Livgardes Musikkorps står for musikken under gallataflet.
Kilde: Kongehuset.dk.
/ritzau/