DR-kendis bliver snart borgmester: Deler soveværelse med sin chef
Anders Gerner Frost har været i lokalpolitik siden 2009 og ved efterårets kommunalvalg lykkedes det DR-kendissen at skubbe Venstre og Kim Valentin væk fra magten i Gribskov Kommune. Foto: PR og Thomas Lekfeldt/Scanpix/arkiv
1. januar er det deltageren fra DR-programmet Hammerslag, Anders Gerner Frost, som sidder i borgmesterstolen i Gribskov Kommune.

Når 2017 bliver til 2018 forvandles Anders Gerner Frosts hverdag sig gevaldigt.

Han er landskendt som gættende ejendomsmægler i DR-programmet Hammerslag, men 1. januar skal hans fokus rettes direkte ind i Gribskov Kommune.

Her blev han nemlig efter kommunalvalget 22. november valgt som borgmester efter at have ført lokallisten Nytgribskov til fremgang, og en efterfølgende konstitueringsaftale med Socialdemokratiet og Enhedslisten.

Anders Gerner Frost deler i dagligdagen dyner med sin chef, Stine, som, efter han fik ansættelse hos hende, først blev hans kæreste og siden har fået tre døtre og en søn sammen med.

41-årige Anders Gerner Frost har tidligere fortalt Billed-Bladet, at han oprindeligt gerne ville være jurist med speciale i offentlig administration, men via et job på Nationalmusset endte han hos Danbolig Helsinge.

- Jeg havde et job, hvor jeg lavede alt muligt på Nationalmuseet, hvor både min far, farfar og oldefar også har arbejdet. Jeg har altid været god til at sælge budskaber, og en dag foreslog en bekendt, at jeg skulle prøve at blive ejendomsmægler. Derfor søgte jeg et ledigt job hos Stine, som blev min chef, og efter et år blev vi kærester. Resten er historie.

Anders Gerner Frost bor med familien i et renoveret tidligere badepensionat i Tisvildeleje. Tidligere på året åbnede han en kombineret café og bagerbutik i byen.