Dobbeltrøveri: Ekspedient truet med pistol, hammer og kniv
Tre sortklædte mænd begik søndag aften to røverier på det nordlige Fyn. Foto: Politiet
Fyns Politi er på udkig efter en beskadiget Volkswagen, som formentlig er anvendt til to røverier på Fyn søndag aften.

To gange indenfor et par timer søndag aften begik tre voldelige mænd røveri to steder på Fyn.

Første gang trådte de tre sortklædte røvere ind på Circle K-tanken i Næsby. Her truede de kort efter klokken 21.30 ekspedienten med en hammer, en kniv og en pistol til at udlevere kassens beholdning.

- Det går åbenbart for langsomt, så ekspedienten bliver slået med pistolen og sparket, fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Kenneth Taanquist, til TV 2/Fyn.

Kort før klokken 23.30 slår trioen til 13 kilometer nordpå. Her går det ud over ekspedienten på OK-tanken i Otterup. Ekspedienten trues med en pistol til at udlevere penge og cigaretter.

Fyns Politi har en formodning om, at røverne kørte i en Volkswagen. Politiet har nemlig fundet vragrester fra en Volkswagen, der har påkørt et vejskilt ikke langt fra det første gerningssted.

Gerningsmændene beskrives alle tre som værende af anden etnisk herkomst end dansk. De er cirka 20 år gamle, 180 centimeter høje, slanke og alle tre iklædt sort tøj.

- Modus fra de to røverier minder meget om hinanden, og signalementerne passer sammen, så der er noget, der tyder på, at det er de samme gerningsmænd, siger Kenneth Taanquist til Fyens Stiftstidende.

Oplysning om røvere og bil kan gives til Fyns Politi på telefon 114.