Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater spiller under CPH STAGE

Nationalscenen er igen en del af den store teaterfestival CPH STAGE, hvor du på de kongelige scener kan opleve hele ni forestillinger
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
CPH STAGE er en festival, der hylder scenekunsten, og Det Kongelige Teater er selvfølgelig en del af fejringen. I år er højdepunkterne på nationalscenen Riget og Fucking Åmål, der begge har bjergtaget danskerne og hos mange har opnået kultstatus.

Lars von Triers folkelige spøgelsesgys, Riget, inviterer under hele festivalen publikum ind til en forestilling med gys, splattereffekter og et grædende genfærd i elevatorskakten. Kort sagt: Hvis man drages mod Riget, skal man være beredt på at tage det gode med det onde!

Den reumertnominerede Fucking Åmål tager udgangspunkt i kultfilmen af samme navn og er modsat Riget langtfra en forestilling med gys og gru. Stykket, der er produceret af Hils Din Mor og Teater Vestvolden, er en fortælling om den første kærlighed, om at finde sig selv og turde stå ved, hvem man er.

Vil du i løbet af CPH STAGE se endnu flere at Det Kongelige Teaters forestillinger, kan du også opleve De små synger, Dette er ikke Stjernekrigstrilogien og Den kroniske uskyld samt danseforestillingerne Generator af Dansk Danseteater og FALL, It Finishes when it Finishes og One One One af altid seværdige Corpus.

Læs mere om Det Kongelige Teaters forestillinger på CPH STAGE på www.kglteater.dk
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.