Din nærmeste Kvickly, Dagli' Brugsen og SuperBrugsen gennemgår snart en større omvæltning.
I Coops butikker bliver der de næste år løbende indført et nyt butikskoncept, der blandt andet betyder at kunderne får bedre mulighed for at købe færdigretter og to-go produkter som pastasalater og måltidsalater i Kvickly, Dagli' Brugsen og SuperBrugsen.
Det fortæller Jens Juul Nielsen, der er informationsdirektør i Coop, til Ekstra Bladet:
- Forbrugernes adfærd er jo under forandring, og vi kan se, at flere ønsker at få deres mad færdigt, og at flere spiser på farten. For ti år siden tog man i højere grad hjem og lavede maden fra bunden. I dag gør man det ikke på samme måde, og der er flere dage i ugen, hvor det skal gå hurtigt. Så med det nye koncept forsøger vi at tilpasse os til den moderne forbrugers adfærd, siger han og tilføjer, at med ombygningerne vil der komme mere fokus på varer som vin, brød, frugt og grønt.
Jens Juul Nielsen forventer, at man omkring årsskiftet vil være igennem halvdelen af Dagli' Brugens butikker, og at alle butikker vil være lavet om i 2020.
Til Ekstra Bladet fortæller Jens Juul Nielsen, at kunderne har taget godt i mod det nye koncept i de butikker, hvor det allerede er blevet indført:
- Butikkerne, som er blevet moderniseret, går bedre end kæderne som gennemsnit. Så forbrugerne har taget rigtig godt imod det, og det er vi selvfølgelig glade for.