Dansk tv-stjerne overrasker: Springer ud som forfatter - igen
Tina Lund har skrevet en bog til hesteglade piger og drenge. Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix (arkiv)
Tina Lund har udviklet sig efter hun har fået børn, siger hun i forbindelse med en ny bogudgivelse.

Det er ikke første gang, at der står Tina Lund på omslaget til en bog, men det er første gang, at den kendte danske toprytter og tv-kendis har forfattet en bog direkte til børn.

Sammen med Simone Thorup Eriksen har hun skrevet og formet bogen "Min hest" til piger og drenge, der gerne vil tegne og sætte billeder ind af deres heste.

Tina Lund fortæller til Ekstra Bladet, at hun for ti år siden ikke ville have tænkt, at hun skulle skrive en bog til børn:

- Det er et tegn på, at jeg har udviklet mig og selvfølgelig fordi, at jeg selv har fået børn, siger hun til avisen.

Sammen eks-fodboldlandsholdsspilleren Allan Nielsen har hun børnene Louis på seks år og Lilly som kom til verden i oktober 2016.

- Jeg fik "Barnets første bog" og syntes, at den var helt fantastisk med alle de billeder og detaljer, man skulle fylde ind. Så jeg ringede til forfatteren Simone Thorup Eriksen og fremlagde min idé. Hun sagde, at den var rigtig god, og så gik vi i gang, fortæller Tina Lund til Ekstra Bladet.

Tina Lund, som på tv er aktuel i TV3-realityserien "Forsidefruer", har tidligere skrevet lærebøger om ridning, mens Simone Thorup Eriksen blandt andet har skrevet "Barnets første bog" og bagebøger til børn.