Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Videopressemeddelelse fra Brøchner Hotels distribueret af Ritzaus Bureau.
" Den smager bare fantastisk. Det er det, den gør," Frederik Merrild Munthe, baransvarlig, SP34. Portvinen bliver smagt til, og der er nok smagsvarianter at vælge imellem. Hotelbaren SP34 har nemlig købt stort ind og fyldt skabene op, så baren nu kan byde på over 40 forskellige portvine. Dermed kan SP34 med rette kalde sig Danmarks største portvinsbar, som københavnerne fra december kan få lov at opleve. " Folk de synes, det er mærkeligt, at en fyr på 26 render rundt og drikker portvin. Men portvin det er bred vifte af smagsnuancer, som faktisk henvender sig til rigtigt mange mennesker," siger Frederik Merrild Munthe. Planen er, at Danmarks største portvinsbar skal lære danskerne at nyde en særlig type drik, som mange danskere måske hidtil har forbundet med desserter, cerutter og ældre mennesker. "Det er noget, man har været vant til at få hos mormor sammen med ris á la mande, men det forsøger vi jo at gøre op med, og det gør portvinshusene også," fortæller den baransvarlige. Udover landets største udvalg, så har hotelbaren SP34 på Sankt Peders Stræde i indre København også udviklet tre unikke cocktails, der alle har det tilfælles, at de indeholder portvin. På den måde skal der være endnu flere muligheder for at lære danskerne at blive forelsket i portvinssmagen. Hotel SP34 åbnede i 2014, og har siden fået stor, positiv opmærksomhed. Hotellet er det eneste i hele Norden, der figurerer på det anerkendte rejsemedie, Condé Nast Travellers liste over verdens bedste nye hoteller i 2015. Den medvind vil SP34 nu bruge til at vænne danskerne til at gøre, som man allerede gør i storbyer som London og New York: Nemlig at blive bedre til at bruge hotelbarer til at gå ind fra gaden og få sig et glas. Og gerne med portvin. " Hvis man tør træde indenfor, så skal vi nok finde en portvin til enhver smag. Så skal vi nok finde en eller to - eller 40 forskellige portvine, som I kan lide," lover Frederik Merrild Munthe. Det store portvinsudvalg kan prøvesmages fra d. 2. december. Kontaktperson CEO i Brøchner Hotels Karim Nielsen D: +45 3395 7700 M: + 45 2021 2115 E: karim@brochner-hotels.dk
--- VIDEOPRESSEMEDDELELSE ---
Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.