Rigmand sætter lejlighed til salg for 50 mio. kr.: Se billederne her
Kaspar Basses lejlighed er den dyreste, der nogensinde har været sat til salg på det offentlige marked. Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix (arkiv)
Joe & The Juice-stifteren Kaspar Basse prøver for anden gang i løbet af få år, at sælge sin yderst luksuriøse lejlighed ved Nyhavn.

Nogle vil måske kalde det dekadent, ekstravagant og svinedyrt, mens andre måske lidt mere benovet vil bruge ord som lækkert, hipt og dyrt.

Joe & The Juice-kædens superrige bagmand, Kaspar Basse, har netop sat sin over 460 kvadratmeter københavner-lejlighed til salg.

Og ifølge Boliga Kendte rammer den boligmarkedet med en pris i klassen "spær øjnene op og tab kæben en anelse".

Kaspar Basse vil nemlig have intet mindre end 50 millioner kroner for lejligheden, som ligger i Store Strandstræde der, hvor Nyhavn og Kgs. Nytorv mødes.

Det gør ikke bare ejerlejligheden, som er til salg hos mæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen, til den absolut dyreste lejlighed, der netop nu er udbudt, men også til den dyreste, der nogensinde har været sat til salg på det offentlige marked. Det oplyser boligvisningssitet Boliga.dk.

Artiklen fortsætter under billedet ...

En detalje fra lejligheden. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

I løbet af de seneste 12 år, er det kun sket én gang før, at en mægler har sat det store runde milliontal på en lejlighed. Det var i 2016 - og så var det nøjagtigt den samme adresse og nøjagtigt den samme sælger. Den gang lykkedes det dog ikke Kaspar Basse at finde den rette køber til lejligheden (se flere billeder fra lejligheden her).

Rekordhandel til nær det halve

At der kan sælges lejligheder i den helt, helt, helt eksklusive ende, har året dog allerede vist, skriver Boliga Kendte.

I efteråret blev en nybygget lejlighed på Krøyer Plads med udsigt til Nyhavn handlet til den højeste pris, en ejerlejlighed nogensinde er solgt for i Danmark.

De 287 kvadratmeter gik for svimlende 28,5 millioner kroner, viser data fra Boliga.

Men den rekord kan den succesfulde erhvervsmand altså give baghjul, hvis det denne gang lykkes at hive et håndslag på en handel nær udbudsprisen hjem.

Særligt udvalgt marmor

Kaspar Basses liebhaverlejlighed er opdateret med stor sans for detaljer. En ny ejer vil kunne se frem til at rykke ind blandt specialfremstillede skabe, særligt udvalgt marmor, et soveværelse med walk in-closet og badeværelse, køkken-alrum med blandt andet vinkøleskab og en ordning der sikrer, at lyset slukker, når man forlader lejligheden.

Området hører til blandt landets dyreste. Helt nye tal fra årets ejerlejlighedshandler viser, at en enkelt kvadratmeter i København K er gået for 51.293 kroner. Det er kun overgået af Nordhavn, hvor lejlighederne i år er solgt for en gennemsnitlig kvadratmeterpris på lige over 58.000 kroner.