Brasilien knuser Kina med sejr på 8-0
Ved OL i London blev det kun til sølv for Brasilien, så brasilianerne var lettet over storsejren over Kina.

Der er håb endnu for OL-sølvvinderne Brasilien og det fodboldglade hjemmepublikum, som ser frem til at afholde VM-slutrunden i 2014.

De brasilianske fans genvandt tirsdag morgen dansk tid troen på deres hold efter flot sambafodbold og kæmpesejr på svimlende 8-0 i en testkamp på hjemmebane over Kina.

Efter det skuffende nederlag til Mexico i OL-finalen i august var der spredt pibekoncert, da brasilianerne vandt 1-0 i venskabskampen over Sydafrika i sidste uge.

Det brasilianske hold, som vandt sølv ved OL, var forstærket med profiler som Chelseas midtbanespiller Ramires og FC Barcelona-profilen Dani Alves, men ellers var det stammen fra OL, som udgjorde holdet.

Da Kina var slået valgte samtlige spillere for Brasilien at samle sig i midtercirklen og takke publikum, som havde givet dem flot opbakning i den nordøstlige by Recife.

- Der er den forbindelse til fansene, vi er afhængige af. Vi ved, at vi må forbedre os, men vi kan ikke klare det uden fansene, siger højrebacken Daniel Alves.

- Med deres hjælp bliver det meget lettere. Brasiliens landshold tilhører os alle, og hvis vi kan arbejde sammen bliver det nemmere at finde rytmen, mener Barcelona-stjernen.

Santos-stjernen Neymar scorede tre mål i kampen og var meget tilfreds med sejrens størrelse.

- Ingen kan tage mit smil væk, uanset om tilskuerne buher eller jubler, siger Neymar.

Ramires, Lucas, Hulk og Oscar kom også på scoringslisten, mens Kina også lavede et selvmål. Brasilien lavede seks af målene i anden halvleg.

/ritzau/