Bent mistænkt for mord på hustru: Politiet ude med ny efterlysning

63-årige Bent Ovesen er ikke set siden siden hans hustru blev fundet død i deres fælles hjem i Kolding.
Bent Ovesen er mistænkt for drab på sin hustru og blev 10. november fængslet in absentia.
Bent Ovesen er mistænkt for drab på sin hustru og blev 10. november fængslet in absentia. Foto: Politiet/Free

Eftersøgningen af den 63-årige Bent Ovesen fortsætter.

Han er ikke set, siden hans 61-årige hustru Aase blev fundet død lørdag 28. oktober.

Den 63-årige mand er mistænkt i sagen. Den 10. november blev han ved retten i Kolding fængslet in absentia - altså uden at han var tilstede - som mistænkt for at have begået drabet.

Siden drabet er der ledt flere steder efter den 63-årige mand og hans grå/brune Ford Mondeo. Både hunde, helikopter og dykkere har været sat ind, men indtil videre forgæves.

- For at få borgernes hjælp til at finde frem til ham, valgte vi derfor at fortælle om sagen og efterlysningen af mistænkte i Station 2 Efterlyst på TV2 i går aftes, fortæller politiinspektør Carit Andersen, der er leder af efterforskningscentret ved Sydøstjyllands Politi.

- Vores håb er, at vi via en bred omtale af sagen i medierne kan få hjælp fra borgerne til at finde frem til afdødes mand.

Ifølge Carit Andersen har eftersøgningen blandt andet foregået omkring Vejers, hvor den afdøde kvinde og den eftersøgte har et sommerhus. Og der har været dykket i Middelfart Gammel Havn, Kolding Havn, Skærbæk Havn og Ammoniakhavnen i Fredericia.

I en pressemeddelese skriver Sydøstjyllands Politi, at Bent Ovesen og hans afdøde hustru, Aase, i mange år boede på Christiansøvej i Kolding. Det var også her hustruen blev fundet død.

På grund af skader på den 61-årige kvinde, blev det slået fast, at hun ikke var død af naturlige årsager og derfor betragtes dødsfaldet som en drabssag.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Bent Ovesen forsvandt i en Ford Mondeo.
Foto: Politiet/Free

Signalement

Bent Ovesen er almindelig af bygning og 187 centimeter høj. Han bærer briller og er skaldet. Bilen er en grå/brun Ford Mondeo årgang 2015 med registreringsnummer AU 24836.

Oplysninger om Bent Ovesen eller bilen til 114.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.