Ancelotti forbereder sig på kritik for at bænke stjerner
Bayern München-træner Carlo Ancelotti er godt klar over, at han vil få kritik for at bænke stjernespillere.

Bayern München stillede ikke op med flere af stjernerne i onsdagens udekamp mod Paris Saint-Germain.

I Champions League-kampen, som PSG vandt 3-0, sad blandt andre Arjen Robben, Franck Ribery og Mats Hummels på bænken fra start. Robben kom dog ind og fik de sidste lidt over 20 minutter.

Bayern München-træner Carlo Ancelotti forsvarer sin beslutning om at give mindre kendte navne som Corentin Tolisso og Niklas Süle chancen fra start.

- Jeg mener ikke, det var risikabelt med mine valg af spillere.

- Jeg havde tænkt meget over, hvad der ville være det bedste hold at stille op med, siger Ancelotti til uefa.com.

Italieneren forbereder sig dog på, at han vil modtage kritik, efter at det tyske storhold tabte kampen i Paris så klart.

- Jeg ved, at jeg vil få kritik. Det er fint. Jeg mener, at det var en god startopstilling til denne kamp, fastholder Ancelotti.

PSG scorede på flere lynhurtige kontraangreb, og det havde Bayern München ikke noget modsvar over for.

- Vi havde ikke kræfter nok til at afvise PSG's kontraangreb. I første halvleg havde vi god kontrol over kampen. Vi havde fin boldbesiddelse og også nogle chancer.

- Vi var ikke farlige nok, og vi var ikke i balance. PSG lurede på kontraangreb i hele kampen, og det kunne vi ikke kontrollere, siger Ancelotti.

I Bayern-målet var det Sven Ulreich, der havde fået tjansen, da Manuel Neuer er ude med en skade. Og den normale reservekeeper var heller ikke tilfreds.

- Vi gjorde tingene meget nemme for dem. Vi kom også tidligt bagud, hvilket heller ikke hjalp. De har et angreb i verdensklasse, og vi gav for mange chancer væk, siger Sven Ulreich.

/ritzau/