Afgående chefredaktør bliver ny TV 2-vært

Troels Mylenberg glæder sig til at lære af den nye makker, Janni Pedersen.
TV 2 NEWS’ chefredaktør og kanalchef, Ulla Pors Nielsen, mener, at Troels Mylenberg er skabt til et job på TV 2 News.
TV 2 NEWS’ chefredaktør og kanalchef, Ulla Pors Nielsen, mener, at Troels Mylenberg er skabt til et job på TV 2 News. Foto: Søren Bidstrup/Scanpix/arkiv

Væk med chefrollen. Og goddag til journalistjobbet igen.

Sådan bliver den nye virkelighed for den nu afgående chefredaktør i Jysk Fynske Medier, Troels Mylenberg, når han fra den 1. februar bliver vært på TV 2 News-programmet 'NEWS & Co.".

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse

Troels Mylenberg skal være Janni Pedersens nye makker, da den nuværende, Lasse Sjørslev, samtidig bliver ny vært på 'Nyhederne' klokken 19. 47-årige Mylenberg glæder sig til opgaven.

- Jeg vil tilbage til det journalistiske maskinrum, og jeg kan rigtigt godt lide konceptet i ’NEWS & Co.’, hvor man – baseret på viden og holdninger – diskuterer dagens begivenheder og derigennem udfordrer og kvalificerer holdningerne. Og jeg glæder mig til at sidde på den ”rigtige” side af skrivebordet og stille spørgsmålene i stedet for at byde ind med svar. Det med at levere svar har jeg gjort så mange gange i de senere år, siger Troels Mylenberg, som dog slår fast:

- Jeg kan godt lide at være chef, men jeg er ikke blevet journalist for at være chef, siger han.

Troels Mylenberg har dækket politik i mange år som journalist. Han har været reporter og/eller politisk redaktør hos Weekendavisen, Ekstra Bladet, Berlingske og Fyens Stiftstidende. Han har også skrevet flere bøger om dansk politik. Han har også optrådt adskillige gange på TV 2 News-programmerne 'Besserwizzerne' og 'Presselogen'.  

TV 2 NEWS’ chefredaktør og kanalchef, Ulla Pors Nielsen, mener, at Troels Mylenberg er skabt til et job på TV 2 News.

- Han er en kæmpestor journalistisk kapacitet, der er dygtig og velbevandret i dansk politik og i væsentlige samfundsforhold, som de udspiller sig i hele landet. Troels Mylenberg favner det, vi vil på TV 2 NEWS, og enhver kan se, at Troels samtidig befinder sig godt på tv, siger hun.

 

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.