Piger hånede hjemløs, men så gik Hans Pilgaard amok

Arbejdsliv
Hans Pilgaard gik amok på to unge piger på grund af deres usle behandling af en hjemløs i metroen.

Der var skældsord i luften forleden på metrostationen Kgs. Nytorv, og de kom fra den folkekære vært Hans Pilgaard.

Sammen med sin kæreste kom han gående ned til metroen, da han så to piger, der råbte ad en hjemløs, der sad og sov.

"Lige pludselig råber den ene af pigerne. Vågn op. Hun har sit ansigt helt tæt ind til den hjemløses, med det resultat, at han farer sammen og bliver meget forskrækket. Hvilket de to piger slår en meget høj latter op over, fordi de synes, det er skide skægt, fortæller Hans Pilgaard til B.T.

-> Hvad mener du om Hans Pilgaards reaktion? Smid din mening i debatten under artiklen!

Det synes Hans Pilgaard og hans kæreste var for meget af det gode. Faktisk blev tv-værten så rasende, at han råbte "din møgarrogante kælling" efter pigerne.

"Jeg ryger helt op i det røde felt, fordi tanken om, at nogle mennesker kan finde på at opføre sig på den måde overfor de allersvageste i vores samfund, gør mig helt vildt indigneret. Men også helt vildt vred og får mig til at reagere meget prompte og råbe: Hvad fanden er det I bilder jer ind? Hvordan er det, I opfører jer? Opfør jer dig ordentligt. At råbe af en stakkels hjemløs. Hvad fanden har I gang I?, fortæller han.

->> Bliv ven med Avisen.dk på Facebook - klik her

Derefter går skænderiet mellem Hans Pilgaard og de to piger amok.

- Jeg står ved at have kaldt hende for en arrogant kælling. For det er man, når man råber en hjemløs ind i ansigtet, der sidder og sover og bagefter griner højlydt over, hvor sjovt det er, at gøre ham skide forskrækket. Det er arrogance. Og mangel på medmenneskelighed, der berettiger til at kalde folk for en kælling, siger Hans Pilgaard til avisen.

Se hele optrinnet her på bt.dk

Krimi

To fly stødt sammen

i luften