72-årige Kurt stadig forsvundet: Helikopter og hjemmeværn i stor eftersøgning
Hvis du ved noget om sagen, bedes du ringe til Nordjyllands Politi på telefon 114. Foto: Scanpix/arkiv
Nordjyllands Politi har stadig ikke fundet den forsvundne Kurt Berg Pedersen.

Nordjyllands Politi beder nu alle borgere i Frederikshavn-området om at holde øje med den forsvundne Kurt Berg Pedersen, der har været savnet siden torsdag, hvor han gik fra det plejehjem, hvor han bor.

På det sociale medie Twitter oplyser politiet, at man leder efter Kurt Berg Pedersen med hunde ligesom en helikopter og hjemmeværnet også er på vej ud for at lede efter den demente 72-årige mand.

Politiet har brugt mange timer på at lede efter manden juleaften, siger vagtchef Poul Badsberg til DR Nordjylland.

- Vi har ledt efter ham hele natten med hunde. Men vi har ikke fundet ham - og heller ikke fået nogle henvendelser i sagen. Vi er meget interesserede i, at folk går ud og lige ser efter i deres haver, udhuse og skure, siger Poul Badsberg.

Den 72-årige var kun iført en undertrøje og sorte joggingbukser, da han forlod plejehjemmet. Derfor er det bekymrende, at han endnu ikke er fundet.

Poul Badsberg opfordrer også de nærmeste naboer til plejehjemmet Kastaniegården på Ahrenfeldtsgade til at se efter i have og skure - for mange bortgåede bliver faktisk fundet inden for få hundrede meter fra plejehjemmene.

- Den 72-årige er svært dement og han er ikke kendt på stedet. Desuden er han ikke stærkt gående, så det vil være naturligt, at han befinder sig et sted i nær-området, siger Poul Badsberg til DR Nordjylland.

Politiets signalement af Kurt Berg Pedersen:

  • 175 cm høj
  • Slank af bygning
  • Kraftig gråt lyst hår
  • Iført hvid trøje og sorte joggingbukser.

Hvis du ved noget om sagen, bedes du ringe til Nordjyllands Politi på telefon 114.