31-årig slikmund fik moralske skrupler: "Han havde lavet noget lort"
En 31-årig mand løb med hele kassen, da han mødte op i brugsen i Odense for at købe bland-selv-slik. Foto: Google Maps
Han fik en dårlig smag i munden og meldte sig selv til politiet.

Vi er nået til den dag på ugen, der får store og små sukkergrise til at slikke sig sultent om munden.

Med små skovle graver de dybt i plastikbøtter med bland-selv-slik, når de ud på eftermiddagen og først på aftenen drages mod den nærmeste forhandler af søde sager. Her fyldes små og tynde poser fyldes med fredagssnolder, mens mundvandet bruser som Vesterhavet i efteråret.

Du risikerer dog en dårlig smag i munden, hvis et lavt blodsukker får dig til at gøre dumme ting. Spørg bare den 31-årige mand, der torsdag aften var mødt op i Lokalbrugsen på Sankt Jørgens Gade i Odense.

Fyens.dk skriver, at manden "glemte" at veje sin pose med godter, men den fynske godmodighed viste sig at gøre sig gældende i butikken, hvor ekspedienten valgte at gå væk fra kassen for veje kundens slik. I stedet for at vente ved kassen, stak den 31-årige af med kassebeholdningen.

Nu var manden solgt til stanglakrids, men dét var han heldigvis selv klar over. Om natten fortrød han sin ugerning og mødte op på politigården, hvor han tilstod både torsdagens tyveri og endnu et af slagsen

- Han sagde, at han havde lavet noget lort, og at han var ked af det, og at han i øvrigt havde gjort det en gang tidligere i Rema 1000 den 27. marts. Han har forklaret, at han skylder penge, og at det er derfor, han har gjort det, siger vagtchefen ved Fyns Politi til Fyens.dk.