14-årige Therese forsvundet i over en måned: Her er politiets teori
Politiet har forgæves forsøgt at spore 14-årige Therese Jakobsens mobiltelefon. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi
Det er nu seks uger siden 14-årige Therese Jakobsen fra Odder forsvandt fra Sdr. Bork Efterskole.

Det er usædvanligt, at en så ung pige som 14-årige Therese Jakobsen har været forsvundet i så lang, siger politiet.

Therese Jakobsen forsvandt fra Sdr. Bork Efterskole på Anerbjergevej i den lille vestjyske by Hemmet 1. juni. Hun dukkede således ikke op, da den selvejende kristne specialefterskoles cirka 75 elever sagde farvel til hinanden og gik på sommerferie:

- Det er vores teori, at nogen formentlig holder hende skjult. Ellers er det mærkeligt, at en 14-årig pige kan gå under radaren så lang tid, siger Heine Bærentsen, Midt- og Vestjyllands Politi, til TV Syd.

Siden Therese Jakobsen forsvandt er der indløbet tip om, at hun er set på en rasteplads cirka ti kilometer syd for Grindsted, at hun opholdt sig på en adresse i Juelsminde og at hun skulle have taget toget fra Horsens mod Fredericia. Tippene er undersøgt, men førte ikke til nogen opklaring.

Desuden har Therese haft telefonisk kontakt med sin kæreste og så er det sikkert, at bekendte har kørt hende fra Haderslev til hendes stedfar i Esbjerg lørdag 9. juni.

Siden har ingen hverken set eller hørt fra den 14-årige pige. Politiet har tidligere sagt, at der umiddelbart ikke er grund til at frygte, at der er sket en forbrydelse.

Oplysninger om Therese kan gives til politiet på telefon 114.