Sure ansatte: Elgiganten giver vores julegave væk til andre
Jaan Ivar Semlitsch, der er koncernchef i Elkjøp Nordic vil give ansattes julegaver i Elgiganten til egen fond. (Foto: Foto: Elgiganten)
Den landsdækkende forretning Elgiganten vil give ansattes julegaver til egen fond. Det skaber vrede blandt de ansatte i el-kæden

Elgiganten har i år valgt at donere de ansattes julegave til virksomhedens egen velgørenhedsfond.

”Sidste år gav vi alle ansatte et gavekort i julegave og modtog så mange henvendelser, hvoraf majoriteten lød: 'Kan jeg ikke give dette til nogen, der har mere brug for det end mig?' Så i år vil vi opfylde jeres store ønske. Sammen vil vi donere alle vores julegaver til vores fond i hver kæde og give fonden mulighed for at give gode gaver til dem, der har brug for det.”

Sådan lyder beskeden fra ifølge BT i en intern meddelelse fra Jaan Ivar Semlitsch, der er koncernchef i Elkjøp Nordic, som ejer og driver Elgiganten, til de ansatte.

Utilfredshed blandt ansatte

I onsdags meddelte Ikea, at de fleste af møbelvirksomhedens ansatte i Danmark kan se frem til en bonus, som i nogle tilfælde er mere end en månedsløn. Blandt andet derfor, har beskeden fra Jaan Ivar Semlitsch også vagt vrede blandt Elgigantens ansatte:

»Velgørenhed er fint. Men donationer til velgørenhed som dette bør være et til- eller fravalg. Hver ansat bør selv bestemme, om vedkommende har lyst til at donere til et velgørende formål,” lyder det ifølge BT fra en ansat i den landsdækkende el-kæde.

Avisen.dk forsøger at få en kommentar fra Elgiganten.

via Listen To News