Vild med dans-deltagere: Vi skal lære hurtigere
Mie Ø. Nielsen og Mads Vad skulle i omdans fredag aften. Parret klarede sig dog videre til næste uges "Vild med dans". Foto: Martin Sylvest/Scanpix
Mie Ø. Nielsen og Mads Vad var i omdans fredag aften i "Vild med dans", men det var en lektie for parret.

Det var ikke, hvad de havde håbet på, men fredag aften endte svømmer Mie Ø. Nielsen og danser Mads Vad i omdans.

Parret fik danset sig til en plads i næste uges show, mens komiker Simon Jul og danser Claudia Rex røg ud af konkurrencen, men nu bliver det benhårdt arbejde herfra, påpeger Mie Ø. Nielsen og Mads Vad.

- Alle de ting, Mie skal gøre, er fuldstændig nye for hende. Vi har været tre dage om at få vendt fødderne udad, fordi de plejede af vende indad og har brugt meget tid på det.

- Så nu skal vi virkelig prøve at minimere den tid, som det tager at ændre ting. Og det er det, vi skal lære af den her omdans. Vi skal være så sindssygt skarpe på, at når der er en ting, der skal læres, så skal den læres hurtigere, fordi ellers når vi ikke det punkt, hvor der falder ro på, forklarede Mads Vad efter fredagens show.

Han lovede samtidig, at parret fremover kommer til at kæmpe 40 gange så hårdt, for konkurrencen er vigtig for dem begge.

- I pausen så jeg Mie i øjnene, og jeg har aldrig nogensinde set hende sådan før. Hun havde bare det der: "Vi skal ikke ingen steder"-udtryk, sagde Mads Vad og bliver bakket op af sin dansepartner:

- Jeg vil rigtig gerne videre og lære nogle nye danse - og gerne en langsom dans for en gang skyld. Der har været meget fart på, så det glæder jeg mig rigtig meget til, lød det fra Mie Ø. Nielsen.

Der er nu syv par tilbage i "Vild med dans".

/ritzau/FOKUS