Ugens destination: Bryllupsrejsen
(Foto: )
Med lørdagens bryllup mellem prins Joachim og Marie er det vel næppe mere oplagt, at jeg i denne uge beskæftiger mig med bryllupsrejser som ugens destination.

Skønne destinationer til en sådan rejse er der virkeligt mange af, men mon ikke det mest oplagte for det royale brudepar er at finde et sted med fred, ro og privatliv.

Har du pengepungen i orden, kan du leje din helt egen ø, for eksempel Little Whale Cay på Bahamas. Det koster omkring 250.000 kroner for en uge, men så får du også to huse med plads til 12 personer og ikke mindst din egen landingsbane til privatflyet.

I det lidt mere humane prisleje findes der nu også mange gode alternativer.

Den amerikanske The Wedding Channel anbefaler blandet andet Hawaii som et oplagt rejsemål til bryllupsrejsen og fremhæver øen Kauai. Her er klimaet skønt året rundt, og finder du et dejligt hotel på nordkysten, er du sikret fantastiske tropiske omgivelse og dejligt fred og ro.

Blandt de lidt mere nærtliggende destinationer vil jeg også anbefale Mallorca. Her kan du nemt finde et dejligt ugenert hus, du kan leje - eller vælge blandt de mange små hyggelige hoteller.

Søg gerne lidt væk fra de overrendte turistområder, så I rigtig har tid til at nyde hinanden.

Lad mig anbefale dig havnebyen Andratx, der er en dejlig kulisse med fiskerne, der hver dag lander deres fangst i den hyggelige havn.

Skrevet af Flyrejsen.dk 

faktaboks
via Listen To News