Sangerinde er træt af sit kæmpehit i radioen

Underholdning
Lorde blev den første newzealandske kunstner med en topplacering på en amerikansk hitliste. (Foto: Foto: Tonya Wise TONYA WISE/INVISION/AP)

Folk har brug for at hvile ørerne fra "Royals" og Lorde i det hele taget, mener sangerinden.

Den unge sangerinde Lorde slog for alvor igennem i 2013 med hittet "Royals". Sangen bliver stadig flittigt spillet på radiostationer verden over, men nu er det ved at blive lidt for meget, mener sangerinden. Derfor vil hun gerne vente i noget tid med at udgive nyt materiale.

- Jeg vil gerne lade folk stoppe med at høre Lorde i radioen hele tiden, fordi det er ret vildt i øjeblikket. Jeg vil gerne give folk et lille pusterum, før jeg sender noget nyt ud, sagde sangerinden i et interview med V Magazine ifølge Toronto Sun.

Den 17-årige Lorde er det seneste år blevet en stor stjerne på musikhimlen og er blandt andet blevet hædret med to af de prestigefyldte Grammy Awards for henholdsvis årets sang samt den bedste popoptræden i 2013.

Sangen "Royals" har ligget som nummer 1 på den amerikanske "Billboard Hot 100"-liste, hvilket har gjort Lorde til den første newzealandske kunstner med en topplacering på en amerikansk hitliste.

Lorde, som har det borgerlige navn Ella Marija Lani Yelich-O'Connor, har desuden prydet diverse magasinforsider og underskrev en kontrakt med pladeselskabet Universal i en alder af 13.

Newspaq