Rystede ansatte får krisehjælp efter dødsfald

To gange forsvandt der i weekenden beboere fra plejecentre i Næstved. Nu undersøges det, om noget kunne være gjort anderledes.
Jakob Bigum Lundberg, direktør i Næstved Kommune, oplyser til Sjællandske, at der søndag  blev iværksat en intern undersøgelse af begge sager.
Jakob Bigum Lundberg, direktør i Næstved Kommune, oplyser til Sjællandske, at der søndag blev iværksat en intern undersøgelse af begge sager. Foto: Næstved Kommune

De ansatte på rehabiliterings- og genoptræningscenteret på Marskvej i Næstved fik søndag krisehjælp efter 52-årig beboer var fundet død.

Det skriver Sjællandske.

Den 52-årige mand blev meldt savnet fredag først på aftenen, og tidligt søndag morgen blev han fundet død af nogle borgere nær Bådebyggervej i det sydvestlige Næstved - knap halvanden kilometer fra plejecentret.

Ligeledes fredag aften forsvandt en 51-årig mand fra det nærliggende forsorgshjem. Han blev fundet i god behold søndag først på eftermiddagen.

Jakob Bigum Lundberg, direktør i Næstved Kommune, oplyser til Sjællandske, at der søndag  blev iværksat en intern undersøgelse af begge sager.

- Jeg har bedt om en redegørelse af hændelsesforløbet, selvfølgelig med fokus på den tragiske ulykke, som alle medarbejdere er meget berørte af. Vi skal se, om vi har gjort, hvad vi skulle, og om noget kunne være gjort anderledes eller skal laves om til en anden gang, siger direktøren til Sjællandske.

Undersøgelsen skal vise, om der er sket fejl på institutionerne, og om noget kunne være gjort anderledes eller skal laves om.

- Det er dog vigtigt at understrege, at der ikke på nuværende tidspunkt er noget, der tyder på, at der er begået fejl. Men et dødsfald skal naturligvis undersøges fra top til bund, siger Jakob Bigum Lundberg, som venter svar på redegørelsen senest tirsdag.

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er der intet mistænkeligt ved den 52-åriges død.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.