Ny chefredaktør for Avisen.dk

Nicolai Kampmann er udnævnt som ny direktør og chefredaktør for Avisen.dk ApS

Nicolai Kampmann er i dag udpeget som ny chefredaktør og administrerende direktør for Avisen.dk ApS.

Nicolai Kampmann har siden 2012 været chefredaktør for Fagbladet3F og kommunikationschef i 3F. Han tiltræder 1. december.

- Nicolai har i en række år stået i spidsen for en af Danmarks bedste fagblade, og han har et dybt kendskab til LO-fagbevægelsens muligheder og udfordringer. I de samtaler jeg har haft med ham, er jeg blevet overbevist om, at han kan udvikle virksomheden i en vanskelig branche. Det er også vigtigt, at ejerne kan spejle deres interesser i de redaktionelle prioriteringer. Den opgave er jeg sikker på, at Nicolai Kampmann kan løfte, siger Michael Jacobsen, formand for Avisen.dk’s bestyrelse.

Den 48-årige chefredaktør har udover stillingen på Fagbladet3F en bred erfaring bag sig fra bl.a. Ritzau, Aktuelt, Undervisningsministeriet og Alka.

- Vi skal være de bedste på stof om arbejdsliv og arbejdsmarked. Vi skal konkurrere om lønmodtagernes opmærksomhed i en tid, hvor hastighed spiller en stor rolle, og hvor medie-brands i klassisk forstand er under pres.

- Vi skal samarbejde med medier og organisationer, hvor det giver redaktionel mening. Jeg har et åbent sind for at udvikle medie-indhold til gavn for brugeren, og jeg glæder mig til sammen med stærke journalister at sikre lønmodtagerne en tydelig stemme, siger Nicolai Kampmann.

En af hans første opgaver bliver - i samarbejde med bestyrelsen for Avisen.dk - at udarbejde et nyt forretningsgrundlag og strategi. Det skal sikre, at selskabet fortsat kan eksistere som et centrum-venstre baseret nyhedsmedie på et forsvarligt økonomisk grundlag.