Mourinho tysser på kritikere efter snæver sejr i topopgør

Sport
Manchester United vandt en ganske snæver 1-0-sejr over Christian Eriksen og Tottenham i Premier League. Her siger Mourinho tak for kampen til Tottenhams manager, Mauricio Pochettino. (Foto: Foto: Oli Scarff/AFP)

Manageren satte fingeren for munden og tyssede foran kameraerne, da kampen mod Tottenham var slut.

De seneste to uger har ikke været de sjoveste i Jose Mourinhos karriere.

Manchester Uniteds manager blev kraftigt kritiseret for en defensiv indstilling, da hans hold spillede 0-0 mod Liverpool for to uger siden, og da hans hold ugen efter tabte til oprykkerholdet Huddersfield, steg presset.

Men efter Manchester Uniteds 1-0-sejr mod Tottenham lørdag, tyssede Mourinho på kritikerne.

Da kameraet fokuserede på Mourinho, efter at kampen var slut, satte portugiseren fingeren for munden og gjorde en tyssende bevægelse med læberne.

Det var der en forklaring på, sagde Mourinho efter kampen.

- Nogle mennesker snakker for meget. Snak, snak, snak. Fald lige lidt ned, slap af. Lad være med at være så nervøse, siger manageren ifølge Reuters efter kampen.

Forinden havde han set sit Manchester United-hold vinde en ganske snæver 1-0-sejr over Christian Eriksen og Tottenham i Premier League. De to hold lå inden kampen helt lige på point i tabellen som nummer to og tre.

- Selv om kampen var sluttet 0-0 eller 1-1 havde mine følelser for spillerne været de samme. De gav alt, hvad de havde. De spillede hver en bold, som den var den vigtigste i deres karriere, siger Mourinho.

Manageren glæder sig især over, at hans spillere virkede fokuserede.

- Koncentrationen og fokuseringen var der (fra Manchester Uniteds spillere, red.). Vi må ikke glemme, at kvaliteten af holdet vi spillede mod, er virkelig høj.

Mourinho sender også en stikpille til dem, der mener, at hans indstilling er for defensiv.

- Vi vidste, at hvis vi lavede en enkelt fejl i forsvaret, så kunne vi tabe. Og det er, hvad der skete med dem, siger manageren.

/ritzau/