Mia Wagner og Freeway laver største ’Løve’-investering nogensinde

Danmark
Mia Wagner fra Freeway investerede 1,4 mio. kroner i Louise Holms virksomhed SalesStyling. (Foto: (Per Arnesen/DR))

Investor Mia Wagner lavede med sin investering i virksomheden SalesStyling torsdag aften sin hidtil største investering som ’løvinde’ i DR-programmet ”Løvens Hule”

1,4 millioner kroner. Så mange penge har Mia Wagner og Freeway aldrig tidligere investeret i en enkelt virksomhed i det populære DR-program ”Løvens Hule”. 

Det blev der lavet om på torsdag aften, hvor iværksætter Louise Holm præsenterede ’løverne’ for sin virksomhed SalesStyling. En virksomhed der blandt andet tilbyder en professionel styling af din bolig, så nye ejere nemmere kan forestille sig et liv i boligen, og den i sidste ende hurtigere bliver solgt. 

- SalesStyling og Louise hører til hos Freeway. Hun har bygget en virkelig stærk forretning på kun tre år, og vi kan hjælpe med at udvikle den endnu mere. Det er en klassisk Freeway-case, hvor iværksætteren har fået så stor succes, at hun har brug for hjælp til det næste step. Der er vi skarpe, siger koncerndirektør i Freeway Mia Wagner. 

SalesStyling oplever så stor efterspørgsel, at man nu har oprettet en ny afdeling vest for Storebælt. (Per Arnesen/DR)

Har allerede arbejdet tæt sammen

Louise Holm har allerede mærket effekten af den store investering. Siden optagelsen af programmet i begyndelsen af oktober har iværksætteren arbejdet tæt sammen med sin nye Freeway-familie. 

- Vi har allerede arbejdet med strategi, optimeret vores onlineplatform, lukket store kædeaftaler, åbnet nyt lager, afholdt samtaler med nye stylister og meget meget mere. Freeway går ind med masser af power og engagement, og det har bare bekræftet mig i, Mia Wagner var det helt rigtige valg som investor, siger direktør i SalesStyling Louise Holm.

Mia Wagner sikrede sig med de 1,4 millioner kroner 50 procent af SalesStyling. Virksomheden oplever så stor efterspørgsel, at de nu åbner en afdeling i Viborg til at servicere kunderne vest for Storebælt med stylister, møbler og meget mere.

- Der er så mange huse derude, der virkelig kan få gavn af et besøg af vores stylister. Tomme huse sælger bare ikke. Vi glæder os til at komme ud og gøre en forskel, siger Louise Holm.

Mia Wagners investeringer i ”Løvens Hule”

Kforkage: 450.000 kr. for 20%
L’amourbox: 600.000 kr. for 12,5%
Comeat: 250.000 kr. for 20%
Myselfie: 200.000 kr. for 5%
Party In A Box: 400.000 kr. for 25%
SalesStyling: 1.400.000 kr. for 50%

Nyheder

Ryanair-boss:

Muslimske mænd er

den største risiko