Mia Wagner fra Løvens Hule skilt
Den kønne løvinde fra det populære DR-program er single igen. (Foto: Jakob Hansson)
Kærligheden brast mellem direktøren og kæresten gennem fire år.

Mia Wagner, som man kender som den sympatiske "løve" i det populære program "Løvens Hule" på DR er ikke længere sammen med Anders, som hun ellers har dannet par med og boede sammen med i nogle år.

Den 41-årige administrerende direktør for Freeway-koncernen oplyser, at parret blev enige om at gå hver til sit i løbet af efteråret.

– Hvorfor gik det itu?

– Jeg synes, man skal passe på med at pege på en enkelt årsag til, at tingene ikke går, som man håber på. Intet menneske er en ø. Det er et kompliceret puslespil at skabe en god bonusfamilie, lige som så mange andre har vi måtte indse at det var for svært.

– Er du ked af det?

– Selvfølgelig er det en skuffelse, når man opdager, at kærligheden ikke kan holde, men jeg nyder meget at være alene med mine skønne døtre. Det er rart at kunne have fuld fokus på dem. I mine børnefri weekender, nyder jeg roen til at få læst bøger. Som direktør for Plusbog er jeg jo så heldig, at jeg løbende får tilsendt nye spændende titler, som bare ligger og venter på at jeg kommer hjem til min lænestol og en god kop the.

– Hvor bor du nu?

– Jeg kommer jo af en meget kærlig og rummelig storfamilie. For flere år siden byggede mine forældre vores 500 kvm. store barndomshjem om til et familiekollektiv med god plads til mine døtre og mig. Vi er gode til at give hinanden plads samtidig med, at vi hygger os enormt. Jeg kan jo til tider godt have aftener, hvor jeg ikke kan være hjemme, og så er det helt perfekt, at mormor og morfar bor lige inde ved siden af.

– Har du for travlt til at date, eller har du oprettet en ny profil på dating.dk

Dating.dk har været en del af min hverdag siden 1998, hvor jeg jo var en af de første som oprettede en profil. I de forgange 20 år har jeg løbende haft en profil derinde og det har jeg stadig, smiler Mia Wagner, som  glæder sig meget til at byde velkommen til nye seere i den næste sæson af "Løvens Hule", som bliver vist til januar.

 

 

 

via Listen To News