Hobro-midtbane ærgrer sig over manglende mål

Sport
Vito Hammershøj-Mistrati og Hobro IK besejrede FC Nordsjælland 4-0 hjemme i Alka Superligaen søndag. (Foto: Foto: Henning Bagger/Scanpix)

Hobros Vito Hammershøj-Mistrati ærgrede sig over brændte chancer efter 4-0-sejren over FC Nordsjælland.

Det blev hele 4-0 til Hobro IK søndag eftermiddag, da klubben sendte topholdet FC Nordsjælland hjem til Farum med manér.

Det kunne endda være blevet endnu værre for FCN i opgøret i Alka Superligaen, da Hobro havde chancer til både 5-0 og 6-0 i slutminutterne.

Særligt hjemmeholdets midtbanespiller Vito Hammershøj-Mistrati havde flere store chancer for at komme på måltavlen, men det lykkes ikke, hvilket frustrerede midtbanemotoren efter kampen.

- Vi havde nogle enorme chancer for at vinde større, men vi var uskarpe i slutminutterne. Jeg brændte selv verdens største chance, siger Vito Hammershøj-Mistrati.

25-årige tidligere FC Helsingør-spiller har i denne sæson spillet alle 13 kampe for Hobro i den bedste række, men han er endnu ikke kommet på måltavlen.

- Det irriterer mig grænseløst, at jeg er uskarp i denne sæson. Det er det sidste, jeg mangler at lægge på mit spil, siger Vito Hammershøj-Mistrati.

Han var dog glad for sejren over topholdet FCN, men han var også en smule overrasket.

- Jeg er overrasket over, at vi kunne vinde 4-0. Hvis vi havde mødt et mere fysisk hold, var vi måske kommet i problemer, men FC Nordsjælland ligger godt til os, siger Hobro-spilleren.

Hobros cheftræner, Thomas Thomasberg, hæftede sig især ved måden, som sejren kom i hus på.

- Vi havde et helt nyt midterforsvar, og vi scorede nogle rigtig flotte mål til 2-0 og 3-0. Vi spillede bedre med bolden, end jeg havde forestillet mig, siger Thomas Thomasberg.

Hobro-mandskabet får muligheden for at bygge videre på de fine takter på søndag, når holdet gæster Sønderjyske.

/ritzau/