Fuld mand trak oversavet jagtgevær: "Nu skal I fucking dø"

Krimi
Retten fandt det ikke bevist, at en 34-årig mand fra Broager på Rutebilstationen i Sønderborg havde truet fem mænd med døden, da han op af sin rygsæk trak et oversavet jagtgevær og pegede på dem. (Foto: Foto: Google Street View)

Under indflydelse af stesolider, en del øl og en halv flaske vodka truede en 34-årig mand fem andre mænd med døden.

"Nu skal I fucking dø."

Sådan sagde en 34-årig mand angiveligt, da han i forbindelse med et slagsmål trak et oversavet jagtgevær, skriver JydskeVestkysten.

Jakob hjalp politiet: Endte med at få en bøde

Geværet blev dog ikke affyret, men manden skal to år og fire måneder i fængsel, har Retten i Sønderborg bestemt.

Det oversavede jagtgevær trak den 34-årige mand op af sin rygsæk, da han i pinsen sammen med en kammerat så fem berusede mænd vælte et vejskilt på rutebilstationen i Sønderborg.

Han bad derfor mændene om at rejse skiltet op igen, men det endte i slagsmål og tumult, som den 34-årige stoppede med at true de fem med døden.

I retten forklarede han, at han havde overtaget en narkogæld fra sin bror, og at han derfor havde geværet med sig for at kunne beskytte sig.

Stesolid, øl og vodka

Under retssagen kom det frem, at geværet ikke var ladt, og at den ammunition, som manden havde med, ikke passede til geværet. Manden var desuden under indflydelse af stesolider, en del øl og en halv flaske vodka, refererer avisen fra retssagen.

Retten fandt det desuden ikke bevist, at han havde truet med at dræbe de fem mænd.

Dolke, sabler og sværd

Manden blev ifølge JydskeVestkysten dømt for ulovlig våbenbesiddelse under særligt skærpende omstændigheder, for at have truet de fem mænd med jagtgeværet ved at holde det frem og endelig for at have en del ammunition og mange dolke, sabler og sværd i sit hjem hos moderen i Broager.

Ifølge JydskeVestkysten modtog den 34-årige dommen og blev sendt direkte tilbage til cellen.