Evra går amok: Sparker fan og udvises inden kampstart

Sport
Patrice Evra bliver vist væk fra episoden af sine holdkammerater, efter han har sparket en tilskuer inden opgøret mellem Guimaraes og Marseille. (Foto: Foto: Miguel Riopa/AFP)

36-årige Patrice Evra kan formodentlig se frem til en lang karantæne, da han torsdag angreb en tilskuer.

Den franske Marseille-stjerne Patrice Evra fik det røde kort inden Europa League-kampen mellem Marseille og Guimaraes blev fløjtet i gang, da han tildelte en tilskuer et karatespark i hovedet.

Episoden udspillede sig under opvarmningen, og billeder viser, at flere af Marseille-spillerne kom i et skænderi nede bag det ene mål med nogle tilskuere, der var trængt ind bag indhegningen og ned til banden på banen.

Pludselig blev uenighederne for meget for 36-årige Evra, der med sin venstre fod sparkede en af de aggressive tilskuere i hovedet.

Efterfølgende fik Evras holdkammerater trukket ham væk fra situationen, mens tilskuere fik dæmpet de meget aggressive af tilskuerne.

Men dommeren valgte at give franskmanden det røde kort, og det er første gang i Europa Leagues historie, at en spiller har modtaget det, inden kampen er blevet fløjtet i gang.

Scenen mindede om 1995, hvor franskmanden Eric Cantona, der spillede for Manchester United, sprang over en bande og sparkede en Crystal Palace-fan efter at være blevet tildelt et rødt kort.

Det må formodes, at Evra kan se frem til en længere karantæne, når Uefa får kigget nærmere på sagen.

/ritzau/