DR-vært kritiserer DR's brug af Bendtner ved VM

DR Sporten betalte for den kontroversielle fodboldspiller Nicklas Bendtners rejse til Brasilien, hvor han blot kommenterede en enkelt lamp. Og det vækker nu kritik af en af DRs egne værter. (Foto: POLFOTO.)

DR Sporten betalte for den kontroversielle fodboldspiller Nicklas Bendtners rejse til Brasilien, hvor han blot kommenterede en enkelt lamp. Og det vækker nu kritik fra en af DRs egne værter.

DR Sporten havde hyret Nicklas Bendtner som vært under VM i Brasilien, og fløj ham til det sydamerikanske land for blot at kommentere en enkelt kamp.

Det var finalen søndag aften, hvor Tyskland som bekendt slog Argentina med 1-0.

Den beslutning undrer i den grad en af DRs egne folk, radioværten Monica KrogH-Meyer.

- Arj DR! I bruger sgu da ikke penge på at sende Bendtner til Brasilien!!!! Bare for en finale, SKRIVER HUN PÅ SIN FACEBOOK-SIDE.

- En ting er at have ham med ude på Bryggen til at kommentere sammen med 2-3 andre, men hvad kvalificerer ham til at få en rejse og ophold helt til Brasilien? At han gentagne gange opfører sig som en kvajpande og kører spirituskørsel?, lyer det kritiske sprøgsmål fra Monica Krogh-Meyer.

Chefen for DR Sporten, Jakob Kwon, siger til Ekstra Bladet, at Bendtner var en god investering.

- Fordi han er en af vores førende angribere. og en af vores førende fodboldprofiler – også i udlandet – altså når han nu igen får sig en klub. Jeg mener, at han kunne bidrage med sin store viden til kampen.

Hvad mener du? Skriv din mening i debatten herunder: