Viborg HK forlænger med ligaprofil

Sport
Ann Grete Nørgaard bliver i Viborg HK til 2020. (Foto: Foto: Henning Bagger/Scanpix)

Viborg præsenterer en kontraktforlængelse og en helt ny spiller, der kommer til klubben i næste sæson.

Viborg HK forlænger med profilen Ann Grete Nørgaard i yderligere to sæsoner, så hun nu er at finde i Viborg frem til 2020.

Det skriver håndboldklubben i en pressemeddelelse.

Ann Grete Nørgaard har i løbet af sin karriere vundet to Champions League-trofæer, fire Danmarksmesterskaber, tre EHF Cup og en pokaltitel.

Hun håber at vinde endnu mere med sin barndomsklub.

- Jeg synes, Viborg er min klub. Det er her, jeg har spillet mine ungdomsår og fået min håndboldopdragelse. Jeg kom tilbage for at være med til at bygge det op igen og vinde flere titler. Det er ikke sket endnu, men det er planen og grunden til, at jeg har forlænget, siger Nørgaard.

- Jeg synes, vi har en god trup med kontinuitet, som jeg synes, er afgørende for, at vi vinder titler igen. Jeg vil vinde noget, og det er derfor, jeg bliver i Viborg.

Siden hun som ung blev indlemmet i ligatruppen har hun scoret et hav af mål for Viborg HK, og hun er sæson efter sæson blandt ligaens mest scorende.

Det skaber da også stor glæde i Viborg HK, at man har forlænget aftalen.

- Det er helt unikt i dansk håndbold at have en spiller som hende, der har været med til det hele og ved, hvad der skal til for at spille tophåndbold.

- Hun har været i gamet i mange år og har måske aldrig været i bedre form, end hun er nu. Hun er derfor også en vigtig brik i vores drømme om pokaler nationalt og internationalt, siger Henrik Dahl, som er direktør i Viborg HK.

Viborg HK har også været på indkøb hos ligarivalerne fra TTH Holstebro. Hos vestjyderne har Viborg sikret sig 24-årige Stine Andersen, der kommer til klubben på en tre-årig aftale fra den nye sæson i 2018.

/ritzau/