Under to måneders barsel: Prinsesse tilbage på jobbet

Underholdning
Prinsesse Sofia blev gift med prins Carl Philip i juni 2015. (Foto: Foto: Soren Andersson/AFP)

Prinsesse Sofia af Sverige blev mor for anden gang 31. august og deltager fredag den 20. oktober i en velgørenhedsmiddag til fordel for sin hjertesag.

Prinsesse Sofia af Sverige blev mor for anden gang den 31. august, da hun fødte sin og prins Carl Philips søn prins Gabriel.

Under to måneder efter fødslen er den royale andengangsmor klar til at vende tilbage til de royale pligter.

Det fremgår af det svenske kongehus' officielle kalender.

Fredag den 20. oktober deltager prinsesse Sofia sammen med sin mand, prins Carl Philip, i en velgørenhedsmiddag til fordel for sin hjertesag Project Playground, som hun stiftede i 2010, mens hun stadig var borgerlig.

Organisationen arbejder for at hjælpe udsatte børn og unge i Sverige og Sydafrika.

Velgørenhedsmiddagen finder sted på Hallwylska-paladset i Stockholm.

Den nybagte mor skal derudover deltage i Global Child Forum Partner Advisory Board Meeting den 15. november og arrangementet Dyslexialand den 21. november, fremgår det af det svenske kongehus' officielle hjemmeside.

Prinsesse Sofia blev gift med prins Carl Philip i sommeren 2015. I april 2016 kom sønnen prins Alexander til verden, og på årets sidste augustdag blev familien altså udvidet med fødslen af prins Gabriel.

Lilleprinsen skal døbes i Drottningholm slotskirke den 1. december og får det fulde navn prins Gabriel Carl Walther, prins af Sverige, hertug af Dalarna.

/ritzau/