Debatten er ivrig blandt chaufførerne på vendepladsen ved Svanemøllen Station i København.
"Vi sidder lige og taler om valg. Vi kan ikke forstå, at vi altid af partierne skal gøres til et problem," siger Ramatou Diarra Cardoso med et bredt, hvidt smil, mens Rolan Uvero ved siden af hende nikker venligt og imødekommende. Jo, journalisten må da gerne sætte sig og lytte med.
I septembers varme sollys virker bindingsværksbygningen ved Svanemøllen som ren dansk idyl. I baggrunden bruser store træer, når vinden tager fat i de stadig grønne blade og bærer en sød, mørk duft af kanel fra en nærliggende bager med sig.
Forkert hudfarve
Men Ramatous oplevelse med Danmark er ikke udelukkende idyl. Og hun taler hurtigt og ivrigt, når hun fortæller om sin ungdom i Danmark, og om hvordan hun gang på gang har oplevet sin hud som en forhindring.
"Jeg ville have været tjener, og jeg er uddannet. Men jeg fik aldrig job. De fleste lod skinne igennem, at det var min hudfarve, der var forkert," siger hun.
Rolan Uvero forsøger at få nogle ord indført.
"Når politikerne diskuterer os, er det altid som et problem. Langt de fleste af os er ikke kriminelle. Vi arbejder hårdt og tjener penge. Men når en indvandrer begår kriminalitet, så bliver det straks udlagt som om, at vi alle sammen er kriminelle," siger han.
"I har brug for os"
"Og når manden i Norge myrder 69 mennesker, så bliver han kaldt afviger og psykisk syg. Havde han været indvandrer, havde han været terrorist, og så var det blevet brugt mod os alle sammen," tilføjer han.
Ramatou nikker ivrigt sin enighed. De to konstaterer, at man til gengæld aldrig hører om danskerne, der tager til udlandet og begår kriminalitet - blandt andet de pædofili i Rolans hjemland, Philippinerne. Eller HA-rockerne samme sted.
"Hvorfor skal vi hele tiden fremstilles, som om vi er farlige for Danmark? Sandheden er, at uden os ville Danmark gå i stå," siger Ramatou og understreger, at hun har arbejdet hele sit liv og aldrig fået hverken dagpenge eller kontanthjælp.
"I har brug for os, men vil ikke rigtig tage os alvorligt. I taler om, at I vil have højtuddannede indvandrere hertil. Hvad med alle dem, der er her i forvejen? Dem, der ikke kan få lov at bruge deres gode uddannelser, men er nødt til at køre bus og taxa i stedet?," siger hun.
Et godt job
Ramatou mener, at Dansk Folkeparti er de værste. Hun forstår slet ikke deres måde at argumentere på, men synes i øvrigt, at de fleste politikere er hårde, når de diskuterer indvandring og integration. Rolan Uvero er mere tilbageholdende.
"Vi diskuterer ikke så meget partipolitik i vores familie," siger han.
"Men Arriva er et godt sted at være. Her er 66 nationaliteter, og vi arbejder godt sammen. Og lige i dag er jeg stoppestedsvært, og det betyder, at jeg skal forkæle chaufførerne, når de kommer. Det kan jeg godt lide," siger han.
Så får de travlt, et nyt hold chauffører lander på vendepladsen, det er tid at skifte, og på nabobænken finder nye nationaliteter sig til rette - men de vil ikke diskutere valg.
"Jeg har mange holdninger til det, men lige nu har jeg pause, og solen er dejlig," siger den ene med et smil, og begge læner sig tilbage mod den solvarme mur med lukkede øjne.
Hver dag gennem valgkampen besøger Avisen.dk en dansk arbejdsplads for at høre, hvad der er på dagsordenen.
Vi vil finde ud af, om medarbejderne taler om de samme emner som politikerne.
Hvad betyder politikernes 'vækst', 'ledighed' og 'bureaukrati' i virkeligheden.