Demonstranter i Sri Lanka har lørdag sat ild til landets premierminister Ranil Wickremesinghes bolig.
Det oplyser politi og premierministers kontor ifølge nyhedsbureauet AFP.
- Demonstranter har brudt ind i premierminister Ranil Wickremesinghes private bolig og sat ild til den, hedder det i en erklæring fra premierministerens kontor.
Demonstranterne har sat ild til boligen, der ligger i hovedstaden, Colombo, få timer efter at premierministeren havde tilbudt at træde tilbage fra sin post.
Hans tilbud om at træde tilbage er kommet, fordi der har været voldsomme massedemonstrationerne i Colombo lørdag.
Titusindvis af mennesker deltog i demonstrationerne. De forlangte, at landets præsident, Gotabaya Rajapaksa, går af.
Premierminister har i kølvandet på demonstrationerne holdt flere møder med ledere fra politiske partier for at drøfte, hvad der kan gøres for at mindske uroen.
Det har ført til, at han nu tilbyder at "træde tilbage for at bane vej for en ny regering med alle partier".
- For at sikre borgernes sikkerhed er han villig til dette, som er anbefalet af oppositionens partier, siger Wickremeshinhes departement ifølge AFP.
Ledere af oppositionspartier i Sri Lanka mener imidlertid ikke, at dette er nok.
Før premierministeren tilbød sin afgang, havde tidligere præsident Maithripala Sirisena sagt, at både præsidenten og premierminister bør gå af.
- Hvis det ikke sker, så vil den politiske ustabilitet fortsætte, sagde han ifølge nyhedsbureauet Reuters.
Optøjerne i hovedstaden resulterede i, at præsidenten måtte flygte fra præsidentboligen i Colombo, da den blev stormet af demonstranter.
Demonstranterne er vrede over den økonomiske krise, som landet befinder sig i - og de mener, at præsidenten er ansvarlig for situationen.
Ranil Wickremesinghe stod til at efterfølge den siddende præsident, hvis denne gik af.
Men også premierministeren fordømmes af demonstranterne. Han har i deres øjne ikke gjort nok for at dæmpe krisen, siden han blev udnævnt som regeringsleder for to måneder siden.
Sri Lanka ligger syd for Indien. De cirka 22 millioner indbyggere oplever for tiden landets værste økonomiske krise i årtier.
/ritzau/