Nick Kyrgios trækker stikket resten af 2017

Sport
Nick Kyrgios er færdig med at spille tennis i 2017, fortæller han på Twitter. (Foto: Foto: Chandan Khanna/AFP)

Det australske problembarn spiller ikke flere turneringer i 2017 på grund af en hofteskade.

Den australske tennisspiller Nick Kyrgios kommer ikke til at spille mere i år på grund af skadesproblemer. Det fortæller han på Twitter.

- Da min hofteskade desværre er vendt tilbage, stopper jeg sæsonen nu og forbereder mig, så godt jeg kan til den australske sommer, skriver han.

- Medmindre jeg ønsker, at dette bliver en skade, der kræver en operation, så må jeg lytte til min krop og holdet bag mig.

Den australske enfant terrible mistede i årets begyndelse sin bedstefar, og i sidste uge fik han en bøde på 10.000 dollar for at udvandre midt i sin første kamp ved Shanghai Masters.

- Desværre har dette år ikke været så succesfuldt, som jeg havde håbet.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har haft nogle triste episoder udenfor banen, som har været med til at gøre året endnu mere skuffende for mig, skriver han.

Men verdensranglistens nummer 20 opnåede også gode resultater på banen i 2017. Han kom til finalen i Cincinnati Masters og i China Open, og han hjalp Australien med at komme i semifinalen i Davis Cup.

22-årige Kyrgios misser næste uges Swiss Indoors i Basel og Paris Masters, der begynder 30. oktober.

Novak Djokovic, Stan Wawrinka, Kei Nishikori og Milos Raonic er nogle af de mere kendte navne i tennisverdenen, der heller ikke har udsigt til at spille mere i 2017.

Skotske Andy Murray har ikke spillet siden dette års Wimbledon.

/ritzau/Reuters