Milan fyrer cheftræner og sætter tidligere spiller ind

Sport
Sinisa Mihajlovic er færdig som cheftræner i AC Milan. Klubben har tirsdag valgt at fyre den serbiske træner. (Foto: Foto: Luca Bruno/AP)

Sinisa Mihajlovic er blevet fyret i Milan efter dårlige resultater. Christian Brocchi tager over sæsonen ud.

Den italienske fodboldklub AC Milan har tirsdag fyret cheftræner Sinisa Mihajlovic. Det meddeler klubben tirsdag ifølge Reuters.

I stedet skal den tidligere Milan-spiller Christian Brocchi, som i forvejen var træner i klubben, agere cheftræner i resten af sæsonen.

Fyringen kommer efter en række skuffende resultater, hvor det tidligere storhold ikke har vundet i de seneste fem kampe.

Det har sendt holdet ned på sjettepladsen i Serie A med en afstand på syv point op til femtepladsen, som er den sidste plads, der giver europæisk deltagelse i næste sæson.

Senest tabte holdet i weekenden 1-2 på hjemmebane til førerholdet Juventus.

Sinisa Mihajlovic blev hentet til Milan fra Sampdoria inden denne sæson, men efter en godkendt indledning på opholdet har han ikke formået at holde klubben inde i kampen om de europæiske pladser.

Christian Brocchi er selv vokset op i Milans ungdomssystem som spiller, inden karrieren tog ham vidt omkring i Italien. Han nåede at spille for både Milan, Verona, Inter og Fiorentina, inden han afsluttede karrieren i 2013 i Lazio.

Brocchi, der nåede en enkelt landskamp for Italien som spiller, har aldrig tidligere været cheftræner.

/ritzau/