Melania Trump kysser på brandmand

Kendte
Så bliver der kysset igennem til kontakt-bladet. (Foto: Single New York)

Hun kysser godt, mente brandmanden på billedet om modellen. Senere blev hun meget berømt.

Det er ikke hver dag, man ser "The First Lady" i USA plante et kæmpe kys på en fremmed mand – og så oven i købet midt på gaden.

Men det er ikke desto mindre på hele forsiden af New Yorker-single-bladet Single. Melania Trump har sine lange ben i et par langskaftede støvler, en dertil matchende lille sort håndtaske og en hvid kort kjolefrakke på. Meget sexet, og brandmanden ser ud, som om han er overrasket over Melanias lidenskabelighed, for han bøjer sig lidt bagover.

Brandmænd og rockstjerner

Nå, det er selvfølgelig ganske opstillet og ej heller et billede taget forleden. Magasinet ville i 2002 gerne udnytte den store good-will byens brandmænd havde efter 9/11-angrebet i 2001. Her blev heltene nærmest mere populære end selv rock- og filmstjerner, så det var oplagt at få en sådan på forsiden af det populære magasin.

Og modellen, som blev hyret og skulle kysse den heldige brandmand hed Melania Knauss, og hun var – udover at være en køn, men forholdsvis ukendt model fra Slovenien – også kæreste med en til gengæld meget berømt mand fra New York, Donald Trump.

Kyssede godt

Brandmanden, Daniel T. Keane, som var (og stadig er) en ægte brandmand fra New Yorks Ladder 1, Engine 7, anede ikke, at modellen, han kyssede igen og igen, indtil billedet var i kassen, var Donald Trumps kæreste.

– Nå, nå – men så er han jo heldig, for hun kysser rigtig godt, grinte han til sine venner dengang. Tre år senere blev hun gift med ejendomsmatadoren, og 13 år senere blev hun så USA's førstedame.

Præsident Donald Trump med sin Melania – om hun kysser ham ligeså lidenskabeligt som brandmanden Daniel, vides ikke. Foto: Scanpix

Magasinet er for nyligt dukket op fra gemmerne, og folkene bag billedet forklarer blandt andet, at de prøvede at efterligne det ikoniske billede fra befrielsen i New York mellem en matros og en sygeplejerske fra 1945. Her er det bare manden, som har taget teten lidt mere, end billedet med Melania og Daniel.

"Kissing Sailor" - billedet af en sømand, som kysser en sygeplejerske på Times Square i New York i 1945 er et af de mest berømte billeder fra befrielsen. Foto: Scanpix