Kvinder: Mænd skal sidde ordentligt ved bordet

At en mand sidder ordentligt ved bordet og opfører sig ordentligt er alfa og omega, når han er på date med en kvinde, viser undersøgelse.

At en mand sidder ordentligt ved bordet og opfører sig ordentligt er alfa og omega, når han er på date med en kvinde, viser undersøgelse.

Føler du dig tåbelig og en smule overfladisk, fordi du overveje at droppe nummer to date med en fyr, fordi han simpelthen ikke levede op til dine ønsker om, hvordan en mand opfører sig under en middag?

Lad være med det, det er ganske normalt at tænde af på den slags, skriver dailymail.co.uk.

Er du i tvivl om dating-reglerne? Få 5 råd til hvad du skal og ikke skal gøre på femina.dk

En undersøgelse fra match.com viser, at størstedelen af kvinder, der dater, dropper nummer to date, hvis manden viser sig som alt andet end en gentleman – hvis han bestiller maden uden af spørge dig først, hvis han tager telefonen, er nærig eller vælger et håbløst sted til jeres date.

Tag på en anderledes date
Der er altså visse faldgruber på en date, men almindelig god opførsel og omtanke bør kunne få dig igennem en uden at det går galt, men det kan skræmme mange at alt skal gå godt på den første date, hvis det skal blive til en til, forklarer Kate Tayler, der er forholdsekspert på match.com:

-Presset, der leder op til den første middagsdate kan blive stort, fordi der er så mange faktorer at tage stilling til, og jeg har hørt om folk, der går så langt som at undgå dem.

Selvom I har været sammen længe, så skal I stadig huske at date – se hvorfor på soendag.dk

En middag kan også være en stor mundfuld og forpligter især, fordi I skal sidde stille, spise og holde en samtale kørende, så hvis du er nervøs for det, råder Kate Tyler til, at I finder på noget andet at lave:

-Hvis du er bekymret for, at jeres samtale skal gå i stå, så gør noget lidt usædvanligt… bestil noget anderledes eller prøv noget nyt a la et køkkenkursus. Det vil give jer en fælles oplevelse og dermed noget at snakke om.

Du skal altså ikke have det skidt over dine krav, for dem har de fleste kvinder. Du skal hellere huske på netop det, når du selv får sønner, og lære dem lidt om god bordskik, for så bliver han nemmere at få afsat.

Mette Skøtt, NewsDesk, Aller Media