Kvinde 'snød': Vandt en million på skrabejulekalender

Danske Spil forsikrer, at der stadig er fem gange en million kroner tilbage at vinde på de fysiske skrabekalendere. Online-kalenderen er ikke begrænset af et bestemt antal lodder, men vil i gennemsnit indeholde samme antal hovedgevinster ved salg af 2,52 millioner lodder, oplyser Danske Spil. (Foto: Foto: Danske Spil)

Nu skal der shoppes en ny mobil, en taske og en frakke. Det fortæller 40-årig vinder af en million kroner i Danske Spils skrabekalendere.

Det kan være svært at holde fingrene fra julegaverne, når de så pænt pakket ind ligger der og venter til det bliver den 24.

Sådan havde en kvinde i 40’erne fra Albertslund Kommune det, da hun søndag købte en online udgave af Danske Spils julekalender.

Hun nøjedes ikke med at skrabe datoerne frem til søndag. Hun skrabede hele vejen frem til juleaften og scorede den store gevinst på en million kroner.

Kvinden var på besøg hos sin mor og begyndte at skrabe, men stoppede ikke selvom samvittigheden begyndte at nage hende, fortæller hun til Danske Spil.

- På fjernsynet, som min mor jo sad og så, kom reklamen men den lille pige, der med fingeren indikerer overfor sin far, at han ikke må snyde. Men da var jeg alligevel nået frem til den 22. december – for jeg var dog så pligtopfyldende, at skrabe dem i rækkefølge. Jeg blot manglede en stjerne – for at vinde 50 kroner – eller et juletræ med gevinst på millionen. Så blev det altså bare for spændende til, at jeg kunne lade være, lyder det.

Som sagt, så gjort. Og ti juletræer viste sig pludselig på skærmen.

- Jeg sad et øjeblik og stirrede på dem. Så fik jeg fremstammet til min mor, at jeg vist lige havde vundet en million kroner. Vi troede jo slet ikke på det - og jeg fik da også talt de juletræer et par gange. Men så kunne jeg se på min konto, at der stod en million kroner til udbetaling. Alligevel måtte jeg ringe til Danske Spils kundecenter for at være sikker på, at det var rigtigt, siger kvinden, der har butiks-baggrund.

Kvinden havde, inden hun begyndte at skrabe julekalenderen, nået at bestille en burger – og da den nåede frem var hun således blevet millionær.

- Havde jeg vidst det, skulle jeg da have bestilt champagne og kaviar i stedet for, siger den glade vinder med et grin.

Kvinden, der er single, vil i første omgang bruge pengene på en god middag sammen med familien, som også kan se frem til nogle større julegaver.

- Min telefon er også lige gået i stykker, så jeg skal have en ny, som er helt up to date. Derudover skal jeg på en shoppetur, hvor jeg bare giver mig selv lov til at købe, lige hvad jeg har lyst til. Om det er en ny taske, frakke – ja hvad som helst, jeg har tænkt, at jeg ellers ikke havde råd til.

Resten af pengene skal sættes ind på en opsparing til dårlige tider.

- Jeg må nok hellere være lidt voksen, selvom det er kedeligt, lyder det.