Kronprinsens karantænehår har fået en tur med saksen

Kongelige
Kronprins Frederiks hår står normalt snorlige, men under karantænen har det fået lov at vokse vildt. Her ses han inden karantænen. (Arkivfoto) (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix)

Mandag kan danskerne igen gå til frisøren, og det har den danske tronarving udnyttet.

Normalt er håret kortklippet og sat nydeligt, når kronprins Frederik viser sig offentligt.

Men ligesom alle andre danskere har kronprinsen været nødt til at undvære turen i frisørstolen de seneste mange uger, hvor små forretningsdrivende med tæt kundekontakt har holdt lukket på grund af myndighedernes retningslinjer for at dæmme op for coronavirusset.

Og det har givet den danske tronarving en del længere hår, end danskerne almindeligvis ser ham med.

Det viser han på et billede på Instagram, hvor man kan se, hvordan kronprinsens manke har fået en ordentlig tur.

- Jeg er nok ikke den eneste, der i dag har været til frisør. Heldigvis er det nu igen muligt for frisører og andre mindre virksomheder og butikker at holde åbent ovenpå en lang nedlukning, skriver kronprinsen til billedet, der er postet på det danske kongehus' officielle Instagram-konto.

Samtidig sender kronprins Frederik en tak til alle dem, der har sørget for at få landet til at køre trods den nye situation, vi befinder os i.

- Jeg vil gerne takke alle for at være så omstillingsparate og for at hjælpe med at holde hjulene i gang i en periode, der kræver meget af os alle sammen, skriver han.

Se kronprinsens opslag her: 

/ritzau/

Af Eva Maria Brandi, Ritzau Fokus