Kendt kæde afviser rygter om gigantisk butik

Elgiganten er ikke på vej til Rønne, lyder det fra direktør Peder Stedal til Bornholms Tidende. (Foto: Foto: Nils Meilvang / Ritzau Scanpix )

-Vi kender desværre ikke noget til de aktuelle planer, siger direktøren om rygterne.

Hvem skal flytte ind i en ny butik på 3.000 kvadratmeter i Rønne?

Dét er det store spørgsmål i den bornholmske by, hvor en udvidelse af Vibegårdscenteret har sat gang i spekulationerne om, hvem der kommer til at flytte ind i en nybygget kæmpebutik.

Det er den nordjyske virksomhed TK Development - de arbejder med ejendomme og byudvikling - der har planer om at etablere en ny butik, og ifølge Bornholms Tidende er Elgiganten et af de navne, der er blevet ved med at dukke op i debatten om den nye kæmpebutik.

Med elektronikkæden er ikke på vej til Bornholm, lyder det fra administrerende direktør Peder Stedal til Bornholms Tidende.

– Vi hører fra mange på Bornholm, at de gerne vil have en Elgiganten, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for, og vi har altid øjnene åbne for interessante lokationer, men vi kender desværre ikke noget til de aktuelle planer for Vibegårdscentret, siger han til den bornholmske avis.

Netto har fået nej til at udvide deres butiksareal for dagligvarer i Vibegårdscentret - derimod har politikerne sagt ja til et forslag om en større udvidelse af området ved centret, og ifølge TV 2/Bornholm er årsagen et helt konkret ønske fra en ukendt butikskæde.