Gå i haven og få bedre sex

Der er flere grunde til at trodse ulysten og gå i haven, og der er én særlig grund til at tage din mand med – han bliver nemlig bedre i sengen, og så bliver I oveni det gladere og sundere.

Der er flere grunde til at trodse ulysten og gå i haven, og der er én særlig grund til at tage din mand med – han bliver nemlig bedre i sengen, og så bliver I oveni det gladere og sundere.

Når solen skinner og sommeren er bedst, så kan det være svært at overbevise sig selv om, at haven skal ordnes og gøres fin, for både øl, solbadning og grill trækker mere. Men det er faktisk en stor hjælp for din sundhed at gå i haven, skriver goodhousekeeping.com.

Udover at det er godt for dig at gå i haven, så er det et meget smart træk for dig, hvis du tager din mand med. Undersøgelser fra The Medical University of Vienna viser nemlig, at så lidt som 30 minutter i haven om ugen, forbedre din mands præsteren i sengen betydeligt.

Forbrænd kalorier
De kalorier du ikke forbrænder med din mand i sengen, efter han har været i haven, kan du passende forbrænde i haven. Forskning viser nemlig, ifølge The Centers for Disease Control and Prevention, at havearbejde beregnes som motion med høj intensitet, så fat skovlen og dyrk din motion blandt blomster og grønt.

Slankemyte afkræftet: Så lidt forbrænder du ved sex. Læs mere på soendag.dk

Blomster glæder
Bliver du ikke glad ved tanken om god motion, så vil blomsterne i haven faktisk gøre dig glad helt uden, at du behøver gøre noget. Et studie fra The State University of New Jersey og La Salle University i Philadelphia viser, at det påvirker følelseslivet, når vi omgiver os med blomster. De får os til at smile og har en positiv effekt på vores humør.

Er dit sexliv bedre end gennemsnittet?  Få svaret på q.dk

Dit helbred jubler
Det er ikke kun dit følelsesliv, der påvirkes af havearbejdet, din fysik bliver også bedre. Først og fremmest vil du få D-vitaminer, fordi du går udenfor, og det vil dit helbred takke dig for. Men den fysiske aktivitet er også sund for især dit blodtryk, og hos The national Heart, Lung and Blood Institute anbefaler de ligefrem, at du går i haven, hvis du døjer med blodtrykket.

Der er altså en del gode grunde til at trække sig selv eller manden væk fra havegrillen – gør du det, så får du sandsynligvis en meget blomstrende sommer.  

Af Mette Skøtt, NewsDesk, Aller Media