Dagpengedebatten. Dagpengeproblemet. Dagpengespøgelset.
I tre år har den halverede dagpengeperiode - og konsekvenserne heraf, ligget på toppen af den politiske dagsorden.
Betyder det, at befolkningen har fået nok af udfaldsramte, akutpakker og genoptjeningsret? Ikke ifølge en ny meningsmåling foretaget af Wilke for Avisen.dk
56 procent finder fortsat debatten relevant. 29 procent er ved at være trætte af dagpengesnak, mens 13 procent har fået nok - og opfordrer politikere og medier til at bruge kræfterne på andre ting.
Enhedslisten er positivt overrasket over, at flertallet ikke har mistet tålmodigheden.
"Det udstiller jo, at der er et overvældende behov for at finde en løsning. Jeg kan sagtens forstå de folk, der er trætte af det, for der er da ikke noget mere trættende end et problem, som aldrig bliver løst," siger arbejdsmarkedsordfører Christian Juhl.
Venstrefløjen beskyldes for løgn
Radikale Venstre var i 2010 med til at vedtage en halvering af dagpengeperioden fra fire til to år samt en fordobling af genoptjeningsretten, og står i SR-regeringen som garant mod at rulle reformen tilbage.
"Det irriterer de radikale, at det ikke er lykkedes at skifte spor. Det passer dem dårligt, at det bliver ved med at spøge," mener Christian Juhl.
I løbet af ugen har luften været tyk af beskyldninger om løgn og tal-manipulation mellem de Radikale og støttepartierne på den politiske venstrefløj.
Læs også: Minister om dagpenge-tal: Det er jo løgn!
Den radikale gruppeformand Camilla Hersom mener, at debatten er blæst ud af proportioner.
"Vi har ikke noget imod at gentage vores synspunkter, men vi deler ikke den opfattelse, at det er forsikrede ledige, som har de største udfordringer i det danske samfund," siger hun.
8.000 fattige børn er vigtigere
For nylig meddelte den nye formand Morten Østergaard, at det er slut med lappeløsninger for udfaldsramte dagpengemodtagere. Radikale vil hellere vil bruge penge på at hjælpe de 8.000 fattige børn i Danmark.
Læs også: Ny R-leder: Kassen er smækket i for de ledige
"Vi mener, at der er andre grupper, som har mere presserende behov. Så vi synes måske nok, at den dagpengedebat, der er, skulle sættes ind i en lidt større sammenhæng," siger Camilla Hersom.
Den aktuelt ophedede debat om dagpenge er opvarmning til efterårets forhandlinger om finanslov, hvor SF og Enhedslisten vil gøre det lettere at genoptjene retten til dagpenge samt forlænge den midlertidige arbejdsmarkedsydelse.
Uro i baglandet hos S og R
Både Socialdemokraterne og Radikale Venstre holder landsmøde i denne weekend, og i begge lejre rumsterer dagpengeproblemet.
Fredag viste en Ritzau-rundspørge blandt radikale lokalformænd, kommunal- og regionspolitikere, at 31 ud af 66 ønsker en halvering af genoptjeningsretten fra 52 uger til 26 uger.
Læs også: Dagpenge-uro hos R: Dele af bagland vil have ændringer
Ifølge Camille Hersom er partiet ikke splittet i dagpengespørgsmålet.
"Jeg oplever ikke, at der er stor uro i vores bagland om det her. Folk er selvfølgelig interesseret i debatten, men vi har helt overvejende en solid opbakning til dagpengereformen," siger hun.
Arbejdsløse, som falder ud af dagpengesystemet på grund af den forkortede dagpengeperiode, har været et hedt emne i den politiske og offentlige debat gennem flere år. Hvordan har du det, når du læser eller hører sidste nyt om 'dagpengeproblemet'?
- Jeg finder fortsat debatten relevant - 56 pct.
- Jeg er ved at være lidt træt af at høre om det - 29 pct.
- Jeg gider ikke høre mere om det - kom nu videre! - 13 pct.
- Ved ikke - 2 pct.
Kilde: Wilke for Avisen.dk. 611 adspurgte i september 2014.