Tjek dit kød, hvis du ikke vil tilbringe ferien med en salmonellaforgiftning.
Fødevarestyrelsen advarer mod risiko for salmonellabakterier i flere forskellige typer kød, som er solgt cafeterier og cateringsfirmaer i hovedstadsområdet, på Sjælland og Nykøbing Falster. Kødet er produceret af Inco og solgt til en række navngivne virksomheder, der kan ses her.
Hvis kødet ikke gennemsteges, kan du risikere feber, opkast, mavesmerter og diarré.
Det drejer sig om disse kødpakker:
Hakket svinekød 18 %, sidste anvendelsesdato 09.07.2015
Hakket svinekød 10%, sidste anvendelsesdato 09.07.2015
Hakket kalv og flæsk, sidste anvendelsesdato 09.07.2015
Rørt medisterfars, gaspakket, sidste anvendelsesdato 13.07.2015
Rå medister, gaspakket, sidste anvendelsesdato 13.07.2015
Alle produkter er produceret 08.07.2015
Smid kødet ud, eller aflever det i butikken, lyder Fødevarestyrelsens råd.