Endnu en tv-vært ryger ud af Vild med dans

Underholdning
Martin Sylvest (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

Fredag aften måtte sæsonens andet par tage afsked i "Vild med dans".

Der blev danset samba, wienervals, jive og tango i fredagen udgave af "Vild med dans", hvor endnu et par måtte forlade konkurrencen.

Efter en omdans var det tv-værten Adam Duvå Hall og hans dansepartner, Mie Moltke, som trak det korteste strå, og parret måtte tage afsked med det populære underholdningsprogram.

De mødte Eurovision-vinderen Emmelie de Forest og danseren Frederik Nonnemann i omdans, men seerne valgte altså at stemme Emmelie de Forest og Frederik Nonnemann videre til næste uges program.

Aftenens program var det tredje i denne sæson, og temaet var musicals. De 11 nydansere og deres professionelle dansepartnere var derfor på gulvet til musik fra musicals som "Chicago", "The Phantom of the Opera" og "West Side Story".

Skuespiller Simon Stenspil og hans professionelle dansepartner, Asta Bjórk Ivarsdottir, imponerede særligt dommerne med deres dans til Chicago-nummeret "Roxie", som de modtog point 25 for. Dermed var de det par, som fredag aften høstede flest point fra dommerbordet.

Sidste fredag måtte tv-vært og iværksætter Emil Thorup og hans dansepartner, Jenna Bagge, forlade programmet som de første.

Der er nu ti par tilbage i konkurrencen.

"Vild med dans" sendes fredag aften klokken 20.00 på TV2. Det er 15. sæson af programmet, som dette efterår bliver sendt på tv-kanalen.

/ritzau/

Af Nicoline Sørensen/ritzau/